Hvem er vi

En kort præsentation

Roskilde Modeljernbaneforening har for tiden 28 medlemmer og vi vil gerne være flere. Vi bygger på et anlæg baseret på Märklin H0, C-skinner og styring med Ecos og Daisy håndkontrollere.


Anlæg og materiel

Foreningen ejer ikke selv rullende materiel - kun anlægget. Medlemmerne medbringer eget materiel og håndkontrol (håndkontrol kan være Daisy eller Ipad med styreprogram). Det eneste krav til det rullende materiel er, at det kan køre på Märklins C-skinner. Så vi kører med meget blandet materiel, idet nogle er til Roco, andre til Märklin og atter andre kører med Heljan. Det er heller ikke noget særsyn, at se tysk lokalbane materiel køre side om side med danske regionaltog.

Anlægget er bygget uden noget forbillede, hverken med hensyn til land eller en bestemt epoke. Der er mulighed for at køre med både analoge og naturligvis digitale lokomotiver.


Aktiviteter

Der er fast klubaften hver tirsdag. Det sker også ofte, at de mest ihærdige er igang i weekenden. Der udover tager vi sammen på udflugter til udstillinger, legetøjsmarked og andre begivenheder med modeljernbaner som omdrejningspunkt.